5 Ocak 2016 Salı


ŞEHİRLERARASI SİGORTALİ TAŞIMACILIK

Şehirlerarası Sigortali Taşımacılık
Şehirlerarası Sigortali Taşımacılık

Evden eve taşımacılıkta bir ekol haline gelen Gezginler Evden Eve nakliyat firmamız,  evden eve nakliyatkonusunda verdiği yerel hizmetlerle  evden eve nakliyatsektörünün en önemli aktörü haline gelmiştir.
Zaman sınırlaması tanımadan Gece gündüz demeden, her vakit müşterilerinin memnuniyeti için ankara evden eve nakliyat alanında çalışmalar yürüten firmamız, yürüttüğü bu çalışmalarda kaliteyi ön planda tutuyor.
Verdiğimiz kaliteli hizmet karşılığını yalnızca uygun fiyatlar sunulabileceğini düşünen firmamız, bu hizmetleri nakliyat alanında  müşterilerine ulaştırıyor. Eşya ya Göre Ambalajlama Malzemesi Firmamız evinizde bulunan eşyaların çeşidine göre ambalajlama malzemesi tercih ediyor.
Bu sayede nakliye sırasında eşyalarınız hiçbir şekilde hasar almıyor, zarar görmüyor.
Ev taşıma işinizin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey bizimle iletişim kurmak olacak.
Alanında sadece titiz ve profesyonel çalışmalar yürüten firmamız, sizin de nakliyat işinizi doğru bir şekilde gerçekleştirecektir.
Firmamız ile iletişim kurmanız ve bize talebinizi iletmeniz, doğru bir nakliyat hizmeti almanız için yeterli olacak.
Süprizlerle karşılaşmamak ve kusursuz şekilde taşınmak için tarafımızdan mutlaka ücretsiz ekspertiz hizmeti talep ediniz. ücretsiz ekspertiz taleplerini iletişim sayfamızda yer alan numaralardan bizlere ilete bilirsiniz.

Gezginler Nakliyat

İletişim Bilgileri

0312 334 16 65 –

0312 335 12 27

0537 426 63 88

0541 426 63 88 – 0537 513 83 64
406 Cad. [Eski 3 Cad] No:62/A.Demetgül Mah – Yenimahalle ANKARA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder