10 Aralık 2015 Perşembe

ANKARA ŞEHİRLERARSI NAKLİYAT 0312 334 16 65
Ankara Gezginler E vden Eve Nakliyat geniş araç filosu ve müşteri memnuniyetini önemseyen çalışma anlayışıyla, %100 memnuniyet garantili bir taşıma hizmeti vermektedir.Gezginler Nakliyat şimdiye kadar müşterilerinin tüm geri bildirimlerini ciddiye alarak hizmet kalitesini geliştirmiştir. Uzman kadromuz da “müşteri memnuniyeti” odaklı çalışarak, diğer firmalardan farkımızı ortaya koymuştur. Yılların verdiği tecrübe ile firmamız fiyat konusunda da siz değerli müşterilerimizin yüzünü güldürecek bir düzenleme içerisine girmiştir.  Firma olarak siz değerli müşterilerimizin eşyalarına ne kadar değer verdiklerinin biliyor ve eşayalarınızı en az müşterilerimiz kadar değer vererek taşıyoruz. Size yalnızca bir telefon kadar yakınız.
Öncelikle istediğiniz bir saatte eksperimiz evinize gelir. Eşyaların sigorta değerini belirler, evinizin durumunu kontrol eder, ambalaj&apaketleme materyali seçimini yapar, eşyaların hangi sistemle taşınacağına karar verir, taşıma işleminin hangi araçla yapılacağına karar verir. Bir rapor hazırlar, rapora göre görev dağılımı gerçekleştirilir. Eksperimizin direktifleri doğrultusunda çalışanlarımız sizlerin istediği zaman diliminde gelerek evden eve nakliyateşyalarınızın de’monte eder, ambajlama&apaketleme ve hava kabarcıklı naylona sarar. Daha sonra eşyalarınız kamyon/kamyonete yüklenir. Evinizin durumu, merdivenlerin durumu, evinizin kaçıncı katta oturduğunuz, sitenizdeki yol durumuna göre asansörlü,kayışlı ya da klasik yöntem seçilerek taşıma işlemi gerçekleştirilir.
Evinize teslim sırasında eşyalarınız istediğiniz yerlere konur, de’monte edilen eşayalarınız tekrar montajlanır. Özel eşyalarınız dışında tüm eşyalarınız istediğiniz şekilde paketleri açılarak yerleştirilir.
Tüm sistemimiz siz değerli müşterilerimizin taşınmasını kolay ve rahat edebileceğiniz bir biçimde halletmenizi sağlayacak biçimde gerçekleştirir. %100 müşteri memnuniyeti vadeden firmamız.Ankara Gezginler Nakliyat Siz değerli müşterilerimiz için en doğru seçim olacaktır.
ŞEHİRLERARASI EVDEN EVE NAKLİYAT:
Şehirler arası nakliyat zaman zaman uzun yolculuklar gerektiren zorlu bir iştir. Sistemli çalışma anlayışımız bu zorlukları minimize etmekte ve siz değerli müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmakatadır. Evden Eve NakliyattaTaşınan eşyaların yüklenen araca düzenli ve güvenli bir şekilde yerleştirilmesi çok önemlidir. İşte tam bu noktada uzman kadromuz devreye girer. Çalışanlarımız eşyaları niteliğine göre ayırararak paketler. Daha sonra eşyalarınız eşya yoğunluğu ve durumuna göre eksperimizce seçilen araca yüklenir.Ankara Şehirler arası nakliyat oldukça dikkat ve özen isteyen bir iştir, bu nedenle nakliye firmasını seçerken çok dikkatli olmak gereklidir. Firmamız Ankara Gezginler Evden Eve Nakliyat yılların tecrübesini konusunda uzman çalışanları ve geniş ve çeşitli araç filosu ile birleştirerek, sizlere profesyonel bir anlayışla hizmet sunmaktadır.
Nakliye işlemi öncesinde eksperimiz  evinizi istediğiniz bir zaman diliminde ziyaret eder, nakliyat talebinize uygun koordinasyonu sağlayarak, eşyalarınızın hassasiyetine göre araç temini, ambalaj malzemesi seçimi, asansörlü sistem kurulumu, eşyalarınızın sigorta değerinin tespiti işlemlerini planlar. Yaptığı planlar doğrultusunda rapor hazırlayarak çalışanlarımıza sunar. Çalışanlarımız evinize gelerek eşyalarınızı paketler, de’monte edilebilen eşyalarınızı de’monte eder. Eşyalarınızın taşınacağı sistem kurulur ve taşıma işlemi başlar. Eşyalarınızın güvenliği için nakliye çalışanlarının deneyimli olması, işini düzgün yapabilmesi, eşyalarınıza ve yol uzunluğuna göre araç seçimi yapılması çok önemlidir.
Gezginler Nakliyat bu iş için yapılacak en doğru seçimdir. Firmamızla taşınmak eskisinden çok daha kolay! %100 müşteri memnuniyetini hedefliyor ve bunun için çalışıyoruz. Değerli müşterilerimiz, yalnızca bir telefon kadar uzağınızdayız.

Gezginler Nakliyat İletişim Bilgileri

0312 334 16 65 – 0312 335 12 27

0537 426 63 88

0541 426 63 88 – 0537 513 83 64
406 Cad. [Eski 3 Cad] No:62/A.Demetgül Mah – Yenimahalle ANKARA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder